Blä | Julias blogg

Julias blogg

Annons

Blä

Hittade inte nåt på min lilla lunchtripp. När trosorna var fina var behåarna fula och tvärtom. Och när det är rött är det viktigt att det blir samma nyans, så jag kunde inte mixa och matcha.

Provade en jättesöt blus på Gina. Den var vit med små knappar och. Jag hade velat ha en storlek större och “allt som finns hänger framme”, som alltid. Så det sket sig.

Känner att jag fått ett spindelbo bak i huvudet. Sen jag gjorde slingor så har håret blivit så trassligt och ofta undrar jag hur det lyckas trassla ihop sig så. Kallar det spindelbo för det är som ett litet fågelbo. Dessutom kan det vara flera parallella spindelbon som trasslat ihop sig och det är helt omöjligt att borsta ur utan att dra och slita på håret. Men nu kommer jag förhoppningsvis snart ha klippt av de värsta partierna. Skönt. Ska försöka hitta en riktigt Rachelmörk toning också. Men den kommer jag nog inte orka ha i förrän efter helgen.

Trist att jag inte hittat nån bra topp. Får nog ta en sväng på stan sen efter frisörbesöket.

Nu måste jag nog muntra upp mig med lite Stureplan.se.

Usch, han Bobby är nog den sliskigaste jag vet. Men Daphnes linne skulle jag kunna tänka mig på juldagen. Och Westlifes danssteg. De är så pinsamma.

Är det Sofis kille på bilden? Vad snyggt blond hon är. Jag har väldigt svårt för vissa blonda toner. Vad läskigt det är när killar har sån där läppfärg som han “klädsam solbränna och perfekt hy”-Oscar Durling. Vad pinsamt om folk skulle googla sina namn och så sitter det en brud från Karlstad och uttalar sig om deras läppar. Vad taskig jag är! Tror kanske inte att de bryr sig iofs. De är ju med på bild på stureplan.se.

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats