you got the poison | Julias blogg

Julias blogg

Annons

you got the poison

Kanske ska jag springa ut i bara underkläder med en påse marshmellows på ryggen och fara iväg med skotern, WIE
mina föräldrar skulle typ… öh… vi känner inte henne… ehm, KOM TILLBAKA!

ska sluta fantisera kan ju verka tokig, jag har ganska mycket jag ska göra på lite tid och eftersom jag saknar den där delen i hjärnan som säger att man har bråttom så gör jag ingenting utan typ klappar katten:)
Anton ska sova här ikv trojah så måste städa, sen håller min mage på att äta upp mig innifrån för den inte fått någon föda ännu,

igår skulle tjejerna göra ett kollage vad dom tänkte på och killarna ett på vad dom tänkte på. jag klippte nog allt som inte är typiskt för tjejer förutom killar då, dom fick vara med. men ärligt det är väl inte så illa att vi går runt i världen och tänker på vilken ögonskugga vi ska köpa eller vilken mascara som lindsy lohan använder?!?!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats